MEĐUGORJE

Mladifest ipak će se održati, i to od 1. do 6. kolovoza

Međunarodni molitveni susret mladih Mladifest ipak će se održati u Međugorju i ove godine, i to od 1. do 6. kolovoza 2020., potvrdio je to međugorski župnik fra Marinko Šakota, objavio je Medjugorje-info.com.

Tema ovogodišnjeg susreta je “Dođite i vidjet ćete.“ (Iv 1, 39). – U vremenu pandemije virusa COVID-19 svi programi međunarodnih duhovnih obnova i ovogodišnji Mladifest dovedeni su u pitanje. Hvala Bogu, trenutačna situacija dopustila nam je da u nešto skromnijem opsegu organiziramo ovogodišnji 31. Mladifest.

Velika većina ovogodišnjeg programa prebacila se na elektroničke mreže gdje naše programe prati veliki broj vjernika iz cijeloga svijeta. Ovogodišnji Mladifest u potpunosti će biti moguće pratiti putem medija, te na taj način ostajemo povezani sa svima onima koji nažalost neće moći biti prisutni u Međugorju.

Ovisno od epidemiološke situacije, dolazak mladih će biti organiziran poštujući upute nadležnih institucija. Povezani u istom Duhu rastimo u Gospinoj školi i radujmo se što ćemo i ove godine biti povezani mislima i srcima u Međugorju – poručeno je./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RASTE BROJ ŽRTAVA

U eksploziji u Bejrutu poginulo 135 ljudi, ranjeno ih je oko 5000, stotine nestalih

Libanonski ministar zdravstva Hamad Hassan izjavio je za televiziju Al-Manar da je u eksploziji u Bejrutu stradalo ukupno 135 ljudi, a ozlijeđeno ih je...