RAZBOJNIŠTVO U MOSTARU

Mladića srušili na pod i opljačkali

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 11 prijava.

Dvije muške osobe, napale su mladića s leđa, srušile ga na pod te mu otuđile novčanik.

”U PU Mostar je javio S.K. (2002) iz Mostara te prijavio da su ga u ul. Stjepana Radića s leđa napale dvije muške osobe romske nacionalnosti, pri čemu su ga oborili na tlo i iz hlača otuđili novčanik. Poduzete su potrebne mjere”, navodi se u biltenu MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Za protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 11 prijava; na području Mostara devet i na području Čapljine dvije.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je pet prekršaja; na području Konjica dva, na području Jablanice dva i na području Mostara jedan. Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nesreće; na području Mostara tri i na području Jablanice jedna. Jedna je osoba zadobila lake tjelesne ozljede./HMS/

Najnovije

ELDAR HASANOV

Uhićen veleposlanik Azerbejdžana u BiH

Veleposlanik Azerbejdžana u Srbiji, Crnoj Gori i BiH Eldar Hasanov uhićen je zbog sumnje da je prisvojio veliku količinu novca i nenamjenski trošio sredstva...