TRAGEDIJA KOD MODRIČE

Mladić preminuo nakon uboda stršljena

Dvadesetsedmogodišnji Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do Dobojske bolnice.

Kako prenose ‘Novosti’ Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je vozilom hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju.

Na putu za Doboj srce mladića nije izdržalo.

Tragedija obitelji Vasić ostavila je u nijemoj tišini cijelo selo Vranjak i opštinu Modriča a nemerljiva tuga i bol zatekli su oca Novaka, majku Katu, brata Nedu i sestre Nikoliju i Anu.

Prema neslužbenim informacijama iz Doma zdravlja Miroslav je do sada dva puta zatražio pomoć liječnika zbog uboda stršljena. Posljednji put je bilo prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. Ovaj put ujed je bio koban i pomoći nije bilo.

‘Miroslav je bio nevjerojatno dobar momak, mladić i susjed, Bio je vrijedan, neslužbeno smo čuli da ga je stršljen ujeo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku’, kroz suze priča jedan od susjeda.

Miroslav je bio mlad imao je puno životnih planova. Imao je djevojku, a kako neki kažu planirali su i brzo vjenčanje. Ona se emotivno porukom oprostila od njega na društvenim mrežama./Nezavisne/HMS/

Najnovije

ELDAR HASANOV

Uhićen veleposlanik Azerbejdžana u BiH

Veleposlanik Azerbejdžana u Srbiji, Crnoj Gori i BiH Eldar Hasanov uhićen je zbog sumnje da je prisvojio veliku količinu novca i nenamjenski trošio sredstva...