TUZLA

Mladi policajac koji je uhitio supruga zamjenice glavnog tužitelja pušten na slobodu

Mladi tuzlanski policajac T. O. (24) pušten je na slobodu nakon što je sudija za prethodni postupak odbio prijedlog Tužiteljstva TŽ da mu bude određen jednomjesečni pritvor zbog navodnog zlostavljanja u službi, potvrdila je za ‘Avaz’ njegova odvjetnica Tatjana Savić.

Ovaj pohvaljivani pripadnik MUP-a došao je u središte javnosti kada je tijekom rutinske prometne kontrole uhitio Mujagu Begića (63), supruga zamjenice glavnog tužitelja Mirzete Begić, jer je remetio javni red i mir. U vozilu se tijekom kontrole nalazila i tužiteljica Begić te se policajcima obratila sa “znate li vi tko smo mi”.

Odvjetnica Tatjana Savić

Begić je odveden u policijsku postaju, gdje je saslušan. Nakon četiri dana mladi policajac je uhićen. Obrana smatra da se radi o osveti.

– Dajte MUP-u fotografije tužitelja i članova njihovih obitelji pa im zabranite da ih kontroliraju – kazala je na ročištu za određivanje pritvora odvjetnica Savić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

AMERIČKI PREDSJEDNIK

TRUMP: Nemojte biti u zabludi, cilj ove ljevičarske kulturne revolucije je svrgnuti Američku revoluciju

Američki predsjednik Donald Trump u petak je napao “bijesne gomile” koje su pokušale rušiti spomenike vođama Konfederacije i drugih povijesnih osoba upozoravajući tisuće sljedbenika...