Hrvatski Medijski Servis

Mladež HDZ BiH sudjelovala u „Koloni sjećanja“ u Vukovaru

Članovi Mladeži HDZ BiH, predvođeni predsjednikom Mikulićem, bili su dio „Kolone sjećanja“ u povodu 26. obljetnice ratnog stradavanja Grada Vukovara i Škabrnje. Središnje obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Grada heroja i 26. obljetnicu ratnog stradavanja Vukovara počelo je okupljanjem i komemorativnim programom „Vukovar – mjesto posebnog pijeteta“ u blizini vukovarske bolnice, a potom se Kolona sjećanja uputila križnim putem do Memorijalnog groblja žrtava iz Domovinskog rata.

Svojim sudjelovanjem u Koloni sjećanja, Mladež HDZ BiH želi zahvaliti hrvatskim braniteljima i odati počast i duboko se nakloniti svim nevinim žrtvama koji su svoju žrtvu položili na oltar domovine.

Padom Grada Vukovara započela je i borba za opstojnost hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini koja je prije 26 godina, kroz Hrvatsku zajednicu Herceg – Bosnu, pokazala da je zajedništvo hrvatskog naroda jedini jamac našeg opstanka u Bosni i Hercegovini.

Dan sjećanja je dan hrvatskog ponosa od Vukovara, Škabrnje i Ovčare, preko  svih ostalih hrvatskih mjesta u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj koji su svoju opstojnost i slobodu branili i obranili, priopćeno je iz Mladeži HDZ BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte