Mišo Kovač ponovno završio u bolnici, liječnici sumnjaju na upalu pluća

Mišo Kovač ponovno je završio u bolnici, piše Slobodna Dalmacija.

Mišo je sinoć, piše Slobodna, opet završio u bolnici i trenutno je na Odjelu za pulmologiju. Prije dva dana imao je visoku temperaturu, no tek je jučer navečer po njega došla hitna pomoć u Strožanac, gdje trenutno živi sa suprugom Lidijom u jednom unajmljenom stanu.

Liječnici sumnjaju na početak upale pluća, piše Slobodna. Mišo je testiran i na koronavirus, a nalaz je pokazao da su i Lidija i on negativni. S njime su u sobi još dvojica bolesnika.

Podsjećamo, Mišo je krajem listopada završio u bolnici, no izašao je nakon nekoliko dana. “Izašao je iz bolnice, osjeća se dobro. Hvala svima na brizi, najvažnije mi je da je dobro. Znam da je panika uvijek u pitanju kad je riječ o njemu, ali razumijem”, rekla je tada njegova kći Ivana Kovač.

Danas je izašla i njegova nova pjesma posvećena Hajduku, a sredinom studenog oduševio je navijače pojavivši se na Poljudu na utakmici Hrvatske i Rusije./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NOVI SPOR

Rusija naredila američkim diplomatima da napuste zemlju

Rusko ministarstvo vanjskih poslova naredilo je osoblju američkog veleposlanstva u Moskvi da napuste tu zemlju do 31. siječnja iduće godine, javila je u srijedu...