Miša Laguna predstavio pjesmu ‘Hipnotisan’

Numera Miša Laguna – Hipnotisan osvanula je prije svega nekoliko sati na YouTube platformi, a pozitivni komentari neprekidno pristižu. Sudeći po prvim reakcijama, dobili smo novi hit koji će se dugo vrtjeti bok i slušati.

Nakon velikog uspeha koji su doživjele njegova prva solo pesma „Istina je drugovi, objavljena 2018, a potom i fantastična numera „Neverna ženo“, ponovno nas je Miša Laguna uspio nas oduševiti još jednim velikim hitom. „Hipnotisan “ je jedna od onih pjesama koju ćete hipnotisano iznova i iznova vrtjeti u krug, piše Kuda večeras.

Tekst pjesme „Hipnotisan“ potpisuje Mira Mijatović, a glazbu i aranžman Saša Nikolić.

Slušatelji su podjednako oduševljeni pjesmom, kao i odličnim spotom koji je prati, a za koji je zaslužan Vuk Protić. Uz očekivane pohvale vokalnim sposobnostima Miše Lagune, simpatije je pobrala i njegova partnerica u spotu. U pitanju je Milica Kemez, bivša sudionica „Zadruge“ i voditeljica Red TV.

Miša Laguna je dobro poznato ime na beogradskoj klupskoj sceni. Godinama unazad, jedan je od najtraženijih izvođača koji redovno puni lokale u kojima nastupa. Ljubitelji beogradskog noćnog života odlično znaju koliko moćnu atmosferu Miša pravi na svakom nastupu, bilo da je doček Nove godine u pitanju, uobičajeno gostovanje ili privatna proslava.

Ukoliko poželite da se i vi dobro provedete uz ovog sjajnog pevača, možete to učiniti u nekom od proverenih mesta dobrog provoda, kao što su: kafane Pukni zoroDruga kućakafana Ona mojaGradska kafana, splavovi Kartel, Uzbuna itd.

Poslušajte numeru Miša Laguna – Hipnotisan i uživajte!

spot_img

Najnovije

spot_img