PRIPREME ZA PARLAMENTARNE IZBORE

Miroslav Škoro započeo neformalne razgovore s potencijalnim partnerima

Miroslav Škoro još nije ozbiljnije krenuo u okupljanje potencijalnih partnera u svojoj platformi, pa su poneki od njih već pomalo nestrpljivi.

Iz Suverenista poručuju da očekuju njegov poziv, a iz MOST-a kažu kako su samo načelno razgovarali sa Škorom, ali još ne konkretno o suradnji ili modelu izlaska na izbore.

Nakon izbora Miroslav Škoro u intervjuima dnevnim novinama govori o pokretu koji bi kao kišobran okupio fragmentiranu desnicu. No, platforma pod njegovim imenom za parlamentarne izbore tek je ideja.

Iz izvora bliskih Miroslavu Škori danas N1 doznaje da je on krenuo voditi pojedinačne neformalne razgovore s potencijalnim partnerima, no ne žele izlaziti u javnost još s detaljima. Službeni razgovori o koaliciji, kažu, krenut će ubrzo.

“Ne radi se o tome tko će kome doći nego se radi o tome da se treba razgovarati kako bi se usuglasile stvari koje su bitne. Imali smo razgovore, ali o konkretnom način i modelu izlaska na izbore ne, još uvijek ništa konkretno”, otkrio je MOST-ovac Nikola Grmoja.

“Nisam kontaktirao s gospodinom Škorom ili ikim iz stožera, očekujem da će on uskoro naći vremena i da će konstruktivno razgovarati sa svima onima koji su ga podržali u njegovoj predsjedničkoj kampanji”, rekao je Hrvoje Zekanović, zastupnik Suverenista./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZA GODINU I POL

Infrastrukturna slika Hercegovine i južne Dalmacije će se drastično promijeniti, evo kako će izgledati

Do kraja sljedeće godine, infrastrukturna slika Hercegovine i južne Dalmacije drastično će se izmjeniti; Autocesta od granice s Hrvatskom stići će nadomak Mostara, Neum...