UHIĆENA U STUTTGARTU

Mirnesa S. se krila u Crnoj Gori, njemačka policija priopćila detalje uhićenja

Mirnesa S. (42), osumnjičena da je njemačku firmu ojadila za milijun eura, stigla je iz Crne Gore na aerodrom u Stuttgartu gdje je jučer uhićena, pišu njemački mediji.

Njen odvjetnik je ranije najavio da će se Miki predati, kao i točno vrijeme njenog dolaska na aerodrom. I dalje se ne zna gdje je sakrila novac.

“Htjela se predati, pa je njen odvjetnik kontaktirao s policijom i javio im kada dolazi u Stuttgart”, priopćila njemačka policija.

Kako javljaju njemački mediji, Mirnesa je prilikom uhićenja bila mirna, a policijski dužnosnici su potvrdili da se krila u Crnoj Gori.

Podsjetimo, Mirnesa, koja je iz njemačke firme ukrala milijun eura, nakon čega je nestala, u Stuttgartu je poznata i pod nadimkom Miki.

Kako je ranije priopćeno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. listopada ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Priča se i da je Mirnesa voljela luksuz, ali ga nije mogla priuštiti. Za brendirane proizvode kao što je Rolex, koje je voljela pokazivati na fotografijama na Instagramu, njeni prijatelji su rekli da su kopije.

Bivši kolega iz firme koju je opljačkala Ivan Angelov rekao je da je u prvi mah bio šokiran, ali se sjetio da je Mirnesa često govorila da više ne želi raditi, već zabavljati se, pišu njemački mediji.

Dodao je da je sve mogla da uradi za muškarca kojeg voli i da vjerojatno nije sama organizirala pljačku./HMS/

Najnovije