NAKON OPTUŽBI ZA SILOVANJE

Mirjana Karanović odbila igrati predstavu s Branislavom Lečićem

Srpska glumica Mirjana Karanović odbila je igrati s glumcem Branislavom Lečićem u predstavi “Mamu vam je*em ko je prvi počeo” nakon što ga je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, koje se prema njenim riječima dogodilo 2012. godine, javio je portal Nova.rs.

Karanović je na svom Instagram nalogu objavila mail koji je poslala Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje je navela da u znak prosvjeda odbija igrati s Lečićem u istoj predstavi.

“Poštovani, obavještavam vas da odbijam igrati s Branislavom Lečićem u predstavi ‘Mamu mu je*em ko je prvi počeo’, u znak prosvjeda zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld. Ovo se odnosi i na sve eventualne buduće predstave s istim glumcem. Spremna sam predstavu igrati ukoliko se odlučite da ga zamjeni drugi glumac”, glasi poruka Mirjane Karanović koju je uputila spomenutom kazalištu.

Podsjetimo, Danijela Štajnfeld je u petak u srbijanskom tužiteljstvu otkrila da je moćnik koji ju je silovao, a koga je spominjala u svom filmu “Zacjeli me”, Branislav Lečić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREMIJER LIGA

Borac sve bliže tituli, Vranješ srušio Zrinjski

Nogometaši Borca pobijedili su Zrinjski 2:1 u derbi susret 30. kola Premijer lige BiH igranom u utorak navečer u Banjoj Luci. Banjalučani su opravdali blagu...