MIOČIĆ NALETIO NA DC-a: ‘Stipe, molim te za još jednu priliku…’

Stipe Miočić zaista rijetko odlazi na priredbe UFC-a uživo. Osim ako nije dio fight carda, Miočić vrijeme radije provodi s obitelji, u dvorani ili vatrogasnoj postaji.

No, kada se pojavi onda je prava atrakcija. Pogotovo kada je na mjestu stručnog komentatora bivši prvak Daniel Cormier, koji mu je preoteo teškaški naslov brutalnim nokautom pa istim izgubio u revanšu.

Stipe je kao specijalni gost bio u publici UFC on ESPN večeri u Bostonu, a neposredno nakon sunaslovne borbe između Yaira Rodrigueza i Jeremyja Stephensa našao se na malim ekranima u prijenosu uživo.

DC-u su oči momentalno zasvjetlucale i krenuo je po svoju priliku.

– Stipe, molim te daj mi još jednu priliku – govorio je nekad simultani prvak poluteške i teške kategorije rukama gestikulirajući i pozivajući Miočića na još jednu šansu.

Stipe je ostao hladan kao špricer i nije nasjeo na DC-eve igrice. Je li zato što ga je odlučio ignorirati ili ga nije ni primijetio, zna samo on, piše 24sata.hr

Podsjetimo, Miočić je u kolovozu ove godine vratio pojas prvaka u svoje vlasništvo nokautiravši Cormiera u četvrtoj rundi. Sjajnom taktikom postao je tek drugi čovjek koji ga je pobijedio nakon Jona Jonesa, ujedno i drugi koji ga je uspio nokautirati.

Prema informacijama s vrha sprema se i njihov treći okršaj, a kako je najavio predsjednik UFC-a Dana White – borba bi se trebala održati u prvoj polovici iduće godine. Bit će to obojici odlična prilika za sjajnu zaradu./HMS/

Najnovije