STIPE MIOČIĆ

Miočić nakon Cormiera želi borbu s jednim od najvećih

Stipe Miočić 15. kolovoza treći put će se boriti protiv Daniela Cormiera. Američko-hrvatski borac u toj borbi želi obraniti UFC-ov naslov i pokazati da je najbolji teškaš u povijesti.

Cormier, 41-godišnji Amerikanac, već je ranije poručio da mu je ovo oproštajna borba, dok četiri godine mlađi Miočić još ne razmišlja o kraju karijere, piše Index.hr.

“Sve dok mi bude zabavno boriti se, neću prestati. Dobro se osjećam, odmaram tijelo dovoljno, imam sjajne trenere, fantastično smo odradili ovaj posljednji trening-kamp”, rekao je Miočić.

Nakon Cormiera volio bi se boriti s Jonom Jonesom, prvakom poluteške kategorije. I ranije se razgovaralo o prelasku Jonesa u tešku kategoriju, ali jedan od najboljih boraca svih vremena nije bio zadovoljan ponuđenim novcem.

“Spreman sam boriti se s njim i sad je sve na UFC-u. Mislim da bi to bila velika borba i da bih ja pobijedio. Znam da bih pobijedio jer smo različite težinske kategorije.”/HMS/

Najnovije

FBI POKRENUO ISTRAGU

Paket s otrovnim ricinom upućen Trumpu

Paket koji sadrži otrovni ricin upućen američkom predsjedniku Donaldu Trumpu presreli su organi zakona, navode mediji. FBI i američka tajna služba, ovlaštena štititi predsjednika, pokrenuli...