Ministrica Bošnjak razgovarala s predsjednikom Europske odbojkaške konfederacije

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Dubravka Bošnjak sastala se u Sarajevu s predsjednikom Europske odbojkaške konfederacije (CEV) Aleksandrom Boričićem, predsjednikom Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Milutinom Popovićem i članom Upravnog odbora OS BiH Mirsadom Kadrićem.

Predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić informirao je ministricu Bošnjak o radu Europske odbojkaške konfederacije i istakao značaj koji CEV pridaje unaprjeđenju odbojke u Bosni i Hercegovini. Boričić je naglasio napredak odbojke u našoj zemlji u proteklih nekoliko godina, te izrazio podršku CEV-a daljem razvoju ovog sporta.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Milutin Popović, informirao je ministricu o trenutnim aktivnostima Odbojkaškog saveza BiH, kao i o nastupima koji očekuju reprezentaciju BiH, ističući kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2026. godine za žene. Ministrica Bošnjak je izrazila svoju potporu Odbojkaškom savezu BiH i poželjela im uspjeh u predstojećim natjecanjima.

Ministrica Bošnjak istakla je značaj suradnje Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine sa sportskim organizacijama s ciljem unaprjeđenja sportskih aktivnosti i potpore uspješnim sportašima./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img