Teslić: Osiguran materijal za obnovu domova za tri hrvatske povratničke obitelji

Ministar za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske Davor Čordaš, potpisao je ugovore s tri hrvatske povratničke obitelji iz Teslića, kojima su osigurani paketi građevinsko -zanatskog materijala za rekonstrukciju i sanaciju stambenih objekata,javlja Hrvatski Medijski Servis.

Ovim obiteljima će do kraja tjednabiti isporučen materijal.

Povratnici su izrazili zadovoljstvo, što će uskoro, na odgovarajući način riješiti svoje stambeno pitanje, te svojim obiteljima osigurati normalne uvjete za život.

Oni su istaknuli osobitu zahvalnost ministru Čordašu na dodijeljenim paketima, te s ministrom razgovarali o povratku u Teslić, kao i problemima s kojima se suočavaju povratnici.

Ministar Čordaš je u razgovoru s povratnicima, istaknuo da je dodjela paketa samo jedna u nizu aktivnosti koje realizira Ministarstvo za izbjeglice i raseljene osobe Republike Srpske, kako bi se riješili problemi ove populacije.

On je izrazio zadovoljstvo što će ove povratničke obitelji uskoro riješiti stambeno pitanje, te ih upoznao i s drugim projektima koje realizira ovo Ministarstvo, kako na području općine Teslić tako i u Republici Srpskoj i FBiH./HMS/

Najnovije

LIGE PETICE

Marca: U Barceloni je bomba koja može eksplodirati svaki čas

Marca na naslovnoj stranici donosi priču o Ousmaneu Dembeleu pod naslovom "Bomba koja može eksplodirati svakog trenutka". Podsjećamo, francuskom krilnom igraču istječe ugovor na ljeto,...