Ministar Kraljević i britanski veleposlanik u BiH razgovarali o provedbi reformi

Federalni ministar financija Toni Kraljević razgovarao je s veleposlanikom Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Julianom Rileyem te ga tom prilikom upoznao o statusu reformi i planom njihove provedbe.

Istaknuto je još jednom da će Vlada Federacije BiH ustrajati na provedbi reformi koje će imati trenutni učinak na lakoću poslovanja i poboljšanje uvjeta života.

Ministar Kraljević je naglasio kako ostaju fokusirani na ključne reforme za koje očekujuo nesebičnu podršku međunarodnih prijatelja.

Veleposlanik Riley je upoznao ministra Kraljevića s podrškom koju može pružiti Velika Britanija kao i potrebu za intenziviranjem reformi koje će imati izravan učinak na standard života građana.

Samo zajedničkim snagama svih razina vlasti te korištenjem mehanizma koordinacije i komunikacije može se proizvesti prijeko potreban napredak u svim sektorima uz poseban naglasak na mogućnost investiranja u razvojne projekte, rečeno je na sastanku.

Riley je još jednom istaknuo kako Velika Britanija pomno prati status provedbi reformskih mjera te da Vlada Federacije BiH može računati na pomoć kako bi implementirala sve započete reforme./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img