MILANOVIĆ O POGIBIJI HRVATSKOG VOJNIKA: To nije naš rat, nije čak ni NATO-ov rat

Kandidat za predsjednika Republike Hrvatske, Zoran Milanović, boravio je u Osijeku, a tom je prigodom dao i izjavu za medije.

Milanović je izrazio žaljenje i sućut zbog pogibije hrvatskog vojnika u Afganistanu. Smatra da bi se trebalo razmotriti ideju o povlačenju hrvatskih vojnika iz Afganistana i podsjetio da je njegova vlada smanjila broj hrvatskih vojnika u toj zemlji s 350 na 50. Milanović je rekao da mu nije jasno zašto je donesena odluka o ponovnom povećanju broja vojnika. “To bi trebalo smanjiti”, rekao je Milanović.

Nije želio komentirati svoje protukandidate na predsjedničkim izborima, jer to “nije moj posao i iz taktičkih razloga neću komentirati”.

Što se anketa tiče, istaknuo je da ih ne treba podcjenjivati niti uzimati zdravo za gotovo, nego da ih treba uzeti u obzir, ali i da je jako važno tko radi ankete, misleći pritom na resurse i znanje koji su potrebni da se napravi anketa. “To košta, jako je radno intenzivno i treba puno znanja”, rekao je.

“To nije naš rat, to nije čak ni NATO-ov rat”, dodao je./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DETALJI TRAGEDIJE KOD ŠEKOVIĆA

Ženu povukla i usmrtila drobilica za drvo

Slađana Mijić (31) poginula je jučer oko 15 sati na radnom mjestu u firmi "Drinjača" u Tišči kod Šekovića kad ju je, pod još...