Milan preživio tri tjedna u prašumi punoj krokodila

Australski državljanin Milan Lemic, koji se prije tri tjedna izgubio u prašumi punoj krokodila na sjeveru zemlje, pronađen je živ i zdrav, izvijestila je u utorak lokalna policija.

Lemicev nestanak prijavljen je pošto se njegovo vozilo pokvarilo 22. prosinca za vrijeme vožnje kroz šumu Daintree u sjeveroistočnoj australskoj državi Queensland.

Mladićeva rodbina i policija u početku su strahovali da je dvadesetdevetogodišnjaka pojeo jedan od brojnih krokodila koji naseljavaju to područje.

No nakon višednevne potrage po regiji, policija nije pronašla nijednog dovoljno velikog gmaza koji ga je mogao proždrijeti.

Mladića je policija u ponedjeljak konačno pronašla nekoliko kilometara od napuštenog vozila.

“S obzirom na to da je u prašumi proveo puna tri tjedna zatekli smo ga u dobrome fizičkom stanju”, stoji u policijskom izvješću te se dodaje da je Lemić preživio jedući divlje bobičasto voće kojeg ondje, uz krokodile, ima u izobilju./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

POTVRĐENA OPTUŽNICA PROTIV RASIMA DEMIROVIĆA

Mafiji u Hercegovini nudio 100.000 eura za ubojstvo brata

Tužiteljstvo Unsko-sanske županije okončalo je istragu te podiglo optužnicu protiv Rasima Demirovića (55) iz Bihaća zbog sumnje da je poticao više osoba na ubojstvo...