U ODLIČNOJ FORMI

Mike Tyson se s 53 godine vraća u ring

Legendarni Mike Tyson je na putu povratka u ring i već sad je u izvrsnoj formi!

Vijest je to koja je oduševila sve ljubitelje boksa, iako nije izvjesno što Tyson točno planira. Ako mu je vjerovati, priprema se samo za revijalni dobrotvorni meč u četiri runde.

Trener Rafael Cordeiro na profilu svoje MMA franšize objavio je fotografiju s Tysonom, na kojoj se vidi kako je legendarni udarač, unatoč sijedoj bradi, u 54. godini u odličnoj formi.

Tyson se definitivno umirovio nakon poraza od Kevina McBridea u Washingtonu 2005. godine, a prave, velike borbe nije imao još od čuvenog obračuna s Evanderom Holyfieldom 1997. godine, kad je suparniku odgrizao komad uha, nakon čega je suspendiran i život mu je krenuo u prilično krivom smjeru.

Bivši prvak najavio je prije 10-ak dana da se “želi opet boriti i zaraditi nešto novca kako bi pomogao nekim beskućnicima i ljudima koje je, poput njega, uništila droga”.

Nešto u tom stilu uradio je George Foreman, koji se s 45 godina vratio u ring i čak osvojio titulu, no Tyson, barem službeno, zasad nema tako velike namjere. No ako, na primjer, bude odličan u povratničkom meču, hoće li odoljeti krenuti dalje?

Upravo je Foreman upozorio Tysona da se ne vraća:

– Uradio je puno za boks, mislim da ne treba više. Bio je fantastičan udarač i jedan je od najvećih svih vremena, rekao je Foreman./HMS/

Najnovije

ŠIROKI BRIJEG

”Počela je školska godina” u Širokom Brijegu

Auto-moto klub Široki Brijeg, član Auto-moto saveza u BiH, organizirao je redovnu akciju ”Počela je školska godina”, a u suradnji sa MUP-om ŽZH i...