Hrvatski Medijski Servis

Migranti opljačkali košarkaše HKK Čapljina

Foto: SportSport.ba

Košarkaši HKK Čapljine sinoćnji trening u gradskoj dvorani zasigurno će pamtiti neko vrijeme. Naime, dok su košarkaši odrađivali trening pod paskom Borisa Džidića skupina migranata provalila je u njihovu svlačionicu i otela sve što se oteti moglo.

Košarkaši su za kratko vremena ostali bez novaca i mobitela, te je poslije završetka treninga među njima uslijedio šok, piše SportSport.ba.

Srećom u nesreći ispostavilo se da pljačkaši nisu onesposobili lokatore na mobitelima te su igrači uz pomoć policije migrante locirali u jednom lokalnom ugostiteljskom objektu.

Ubrzo je došlo do naguravanja, neslužbeno se doznaje da je u lokalu nastao opći metež u kojem je bilo i razbijenih glava.

Košarkaši su došli do mobitela, ali novaca nije bilo. Doznaje se da je iz svlačionice oteto preko 1000 KM a najgore je prošao Denis Milinović posuđeni košarkaš mostarskog Zrinjskog.

Migranti su navodno informacije o lokaciji svlačionice dobili od čistačice dvorane koja ih je točno ne sluteći ništa uputila na odredište koje su pljačkaši tražili. Ostaje još vidjeti konačni  epilog ovog nesvakidašnjeg događaja u kojem su na kraju ipak najdeblji kraj izvukli košarkaši Čapljine./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte