Hrvatski Medijski Servis

Migranata sve više po širokobriješkim selima

Nije nikakva tajna a ni novost da je migranata s područja Azije sve više u našim krajevima. S obzirom da su napunili Bosnu njihove rute kretanja premještaju se Hercegovinom. Koliko to god nestvarno zvučalo jutros je jedna grupa migranata, točnije njih četvoro viđeno u selu Turčinovići kako prolaze selom ulicom pored crkve.

Mještanin koji ih je vidio obavijestio je policiju koja je potom izišla na teren u namjeri da provjeri tko su i o čemu se radi. No, zbog blizine šumskog područja nisu ih zatekli na ‘otvorenom’ pa u slučaju da ih vidite svakako obavijestite nadležne službe, javlja ABCportal.info.

Jučer, također u jutarnjim satima policija je u Klancu zatekla petoricu migranata koje je vratila u prihvatni centar kod Mostara. Migranata se ne treba bojati, međutim u većini slučajeva radi se o osobama koje kriju svoj identitet i informacije pa bi slijedom toga svakako trebalo postupiti savjesno i takve grupe prijaviti policiji./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte