Sve vijesti

PODIJELIO SAVJETE

Mick Jagger: Roditeljstvo nije kao vožnja bicikla

Otac osmero djece Mick Jagger podijelio je neke od lekcija koje je naučio o roditeljstvu. 80-godišnji pjevač priznao je da se njegov pristup očinstvu s godinama promijenio u nedavnom intervjuu za The Guardian.

Njegova djeca imaju od 52 do 6 godina. Najmlađeg sina Deverauxa dobio je 2016. sa svojom sadašnjom djevojkom Melanie Hamrick.

“Malo se izvučete iz prakse, to nije kao vožnja bicikla”, rekao je.

Frontmen Rolling Stonesa rekao je da je uživao gledati kako njegova djeca razvijaju nove strasti dok su odrastala. Ipak, priznao je da je bilo nekoliko trenutaka u životu njegove djece koje je propustio zbog zauzete karijere, pišu Vijesti.ba.

“Djeca imaju svoje osobnosti i možete ih oblikovati do određene mjere, ali vidite što im se sviđa, a što ne i potaknite ih da rade ono čemu teže. Zabavno je imati djecu, u bilo kojoj dobi. Ali ako Radiš, a nema te, ne možeš toliko uživati”, dodao je, prenosi Index.

Jagger kaže da se najviše mogao posvetiti svom najmlađem djetetu, posebno zbog izolacije zbog koje dvije godine nije radio ništa s bendom.

Osim Deveraux, Jagger ima sedmero djece iz prethodnih veza. Godine 1970. dobio je prvo dijete, 52-godišnju Karis, s glumicom Marshom Hunt. Iduće godine njegova bivša supruga Bianca Jagger rodila je kćer Jade (51). S glumicom Jerry Hall dijeli kćeri Elizabeth (39) i Georgiju May (31) te sinove Jamesa (38) i Gabriela (25). On i manekenka Luciana Gimenez Morad 1999. dobili su sina Lucasa (24)./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RASVJETLJEN MONSTRUOZAN ZLOČIN

Otmicu djevojčice Vanje dogovorio njezin otac, a za ubojstvo osumnjičen makedonski političar Ljupčo Palevski

Cijela regija tragala je proteklih nekoliko dana za 14-godišnjom Vanjom Gjorčevskom iz Skoplja. Jučer je policija Sjeverne Makedonije izvijestila je da je u blizini...