OPATIJA

Mia Dimšić pobjednica Dore, predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu, naš Marko Bošnjak drugi

Mia Dimšić pobjednica je Dore 2022.! Predstavljat će Hrvatsku na pjesmi Eurovizije koja će se održati u Italiji, u Torinu. Dora je i ove godine održana na pozornici sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji, gdje se predstavilo 14 izvođača, od kojih je najbolja bila upravo Mia s pjesmom Guilty Pleasure.

Screenshot HRT

Marko Bošnjak, mlada glazbena zvijezda iz Rame, s izvrsnom skladbom “Moli za nas” osvojio je drugo mjesto po ocjeni žirija iz HRT-ovih centara i publike.

– Ovo mi je sad jako nestvaran trenutak. Danas sam shvatila da imam oko sebe najbolje ljude i najbolji tim na svijetu, rekla je Mia nakon što je proglašena pobjednicom, ukupnim glasovima žirija i gledatelja. Želim se zahvaliti svima vama kandidatima što sam toliko uživala s vama u ovih tjedan dana. Stvarno jesam. Pamtit ću vas sve i nosit ću vas sve u srcu, poručila je, kazala je Mia, nakon što su objavljeni rezultati glasanja. Pogledajte i poslušajte njezinu pobjedničku pjesmu s kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

/HMS/

Najnovije

HAAG

Stanišić i Simatović osuđeni na po 15 godina zatvora za zločine u BiH i Hrvatskoj

Međunarodni mehanizam za krivične sudove (MMKS) danas je izrekao konačnu presudu u trajanju od po 15 godina zatvora bivšim šefovima Službe državne sigurnosti Srbije...