Mercedesom usmrtio dvogodišnje dijete na Ilidži, uhićen je

Dijete (2) koje je pješačilo poginulo je kada ga je jučer u Ulici Bojnička, općina Ilidža, udario Mercedes, čiji vozač A.H. (34) iz Sarajeva je nekoliko sati kasnije uhićen.

– Dana 06.05.2024.godine, u 17.45 sati, na kolovozu prilaznog puta prema dvorištu kuće u ulici Bojnička, općina Ilidža, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do udara i obaranja na kolnik pješaka-djeteta od strane putničkog motornog vozila „Mercedes“, kojim je upravljao A.H., rođen 1990. godine, iz Sarajeva, priopćeno je iz MUP-a Sarajevske županije.

Od zadobivenih ozlijeda, na mjestu nesreće je smrtno stradalo dijete (2022), čiju smrt je konstatirao liječnik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Županije Sarajevo. Uviđajem, kojeg su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo, rukovodio je dežurni županijski tužitelj, uz prisustvo stalnih sudskih vještaka prometne i strojarske struke.

– Istog dana, u 21.15 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog prometa slobode je lišen 34-godišnji vozač A.H. i predan u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Županije Sarajevo, priopćili su iz MUP KS./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img