MEĐUGORJE Uspješno realizirana treća donatorska večer za Udrugu “fra Slavko Barbarić”

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim dužnosnicima, predstavnicima javnih institucija i gospodarstvenicima nazočio je danas radnom ručku zahvale koju su organizirali iz Udruge „fra Slavko Barbarić“ Međugorje povodom uspješno realizirane donatorske večeri za ovu Udrugu.

Donatorska večer s aukcijom slika održana je treću godinu za redom u okviru programa znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem koji se u ožujku organizira u Neumu. Danas su podjeljene zahvalnice i uručene umjetnine svima koji su kupovinom jedne od njih, pomogli nastavku rada humanitarne Udruge.

Čović se u svome obraćanju  zahvalio svima koji su sudjelovali i pomogli ovu akciju te kupili jednu od umjetnina i na ovaj način nastavili pomagati rad Udruge.

„Meni je drago da se mi još jednom zajedno vidimo. Hvala vam od srca što ste izdvojili ovo vrijeme da provedete zajedno s nama i ovu treću godinu za redom i mogu reći da smo danas stvorili jednu ozbiljnu mrežu. Ja ću vas samo zamoliti da nastavimo dalje. Pomozimo drugima a osobito mladima kojima je danas najpotrebnije“, naglasio je Čović.

Predsjednik Udruge fra Karlo Lovrić, uručio je slike i zahvalnice svima koji su kupnjom jedne od umjetnina pomogli rad Udruge.

/HMS/

Najnovije

TOMISLAVGRAD

Završen projekt izgradnje kanalizacije u naselju Latice

Završen je projekt izgradnje kanalizacije u tomislavgradskom naselju Latice, u vrijednosti od 391.637 maraka. Radove je izvela firma Livnoputovi d.o.o. Livno, a sredstva za projekt...