ANTE DELIJA

Meč života za Deliju: UFC borbu sjajnog Hrvata proglasio sunaslovnom

Hrvatski MMA borac Ante Delija potpisao je za UFC samo tri tjedna prije svog debija u najjačoj svjetskoj organizaciji.

Delija će se u noći sa subote na nedjelju (sa 17. na 18. listopada) uz izravan prijenos na gol.hr-u od 1 ujutro boriti protiv opasnog Ciryla Ganea. Prema nekim početnim informacijama, njihova borba trebala se održati prije glavnog programa, no UFC zna da ćemo u kavezu gledati dva vrhunska borca, pa je odredio da će borba Delija i Ganea biti sunaslovna te večeri.

Hrvatski borac tako je dobio ogromnu priliku da se pokaže u UFC-u. Talent i znanje ima, još mu samo treba pobjeda koja će ga plasirati među 15 najboljih teškaša svijeta, piše Gol.hr.

Glavna borba bit će između Ortege i Sung Junga.

Delija je prije nekoliko dana otputovao u Abu Dhabi, gdje će se priredba održati, a u kutu će mu pomagati Stipe Drviš. Nije poznato hoće li im se naknadno pridružiti i Mirko Filipović, u čijoj dvorani Delija trenira.

”To je ono za što Ante živi i sprema se. U dobroj je formi, na dobrih 80 %. Odradi četiri runde sparinga bez problema s dva protivnika. Zadovoljan sam s njegovom formom”, kaže Cro Cop pa dodaje:

”Imao je velike ozljede, lomio je nogu pa palac. Onda je potonuo. Rekao sam mu: Ante, mladi si, pred tobom je budućnost i karijera, samo treniraj. To će se isplatiti, vidjet ćete.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAJSKUPLJA PROMETNICA U HRVATSKOJ

Kilometar autoceste do Dubrovnika čak 193 milijuna kuna

Nakon Pelješkog mosta i pristupnih cesta trebala se sagraditi i autocesta do Dubrovnika, najskuplja prometnica u Hrvatskoj s tunelom dugim 3005 metara te mostom...