MEČ ZA MJESTO U POVIJESTI: Stipe Miočić ili Daniel Cormier?

Oko šest sati ujutro po hrvatskom vremenu Stipe Miočić kreće po pojas UFC prvaka teške kategorije. Naime, Miočić je pojas izgubio upravo od svog predstojećeg protivnika, Daniela Cormiera, prošle godine. Stipe će u revanšu pokušati vratiti Cormieru za prošlogodišnji poraz i tako ne samo vratiti pojas nego i ući u konkurenciju najboljih teškaša UFC-a svih vremena.

Podsjetimo, Miočić je u tri navrata obranio naslov prvaka, ukoliko sutra ujutro vrati titulu te ponovno postane prvak američki Hrvat postat će, kako smo već spomenuli, najbolji borac u povijesti UFC-a, piše Narod.hr. Ionako Miočić takvim sam sebe već sada smatra, pa ako već on tako misli red je da u to uvjeri i druge, jedini način je – pobjeda.

Spektakl u Anaheimu imao je svoj uvod, naime, odrađeno je i vaganje, a Cormier je dva i pol kilograma teži od Miočića. Cormier ima 107,2 kilograma, dok Stipe ima 104,5 kilograma. Spomenimo kako je Miočić pet i pol kilograma lakši u odnosu na prošlogodišnji meč protiv Cormiera. Tada je američki Hrvat izgubio nokautom naslov prvaka.

“Mislim da Stipi jako idem na živce, počeo sam mu ići na živce već nakon Ultimate Fightera. On je tip pun poštovanja, tako da mi je uvijek pružao ruku i govorio prave stvari, no jako smo različiti i mislim da baš nije volio biti blizu mene. Ja sam glasan, puno se šalim, moji prijatelji su glasni i znaju biti neugodni, a to nije njegov stil. Stipe se kroz šou nije promijenio, no promijenilo se njegovo mišljenje o meni”, najavio je Daniel Cormier uoči spektakla u Anaheimu.

Prema pisanju većine medija Cormier je favorit protiv Miočića, koji se, dakako, s time ne slaže./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PONUĐENO 30.000 KM

Odbijena ponuda Abraham grupacije za Aluminij

Skupština dioničara mostarske tvornice "Aluminij" odbila je danas ponudu Abraham grupacije za najam dijela nekadašnjeg postrojenja "Aluminija", potvrdio je opunomoćenik Vlade FBiH Stipo Buljan....