MASVIDAL SRUŠIO DIAZA Liječnik prekinuo borbu u trećoj rundi

Jorge Masvidal bio je bolji od Natea Diaza u glavnoj borbi UFC-a 244, no do pobjede je došao na način kojem se nitko nije nadao.

U trećoj rundi borbe liječnik je prekinuo okršaj odlučivši da Diaz nije sposoban za nastaviti dalje. Međutim, Diaz je točno u trećoj rundi krenuo izgledati ozbiljnije, a liječnik je odluku donio zbog posjekotine iznad desnog oka, no Nate je znao imati i gorih. Navijači na društvenim mrežama poludjeli su, no Diaz je iznenađujuće mirno podnio poraz, piše 24sata.hr

MMA: UFC 244-Masvidal vs Diaz | Autor: Sarah Stier/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

– Taj doktor očito nema j*bnog pojma tko je Diaz – napisao je jedan ljutiti UFC pratitelj na Facebooku i zaradio mnoštvo lajkova, a neki čak smatraju da je Masvidal trebao odbiti pojas i pričekati neko vrijeme do ponovnog okršaja.

Darren Till i Kelvin Gastelum bili su drugi po imenima najjači okršaj večeri, a Gastelumu je ovo možda bila i najlošija borba otkad je u UFC-u. Till je naposljetku slavio bodovima, a nije mu pomogla ni činjenica da je u trećoj rundi bio znatno bolji s obzirom na to da je odlučila – prva, u kojoj je Englez bio bolji od Amerikanca.

Stephen Thompson nakon dva poraza svladao je Vicentea Luqeuea koji je imao prilike tek u prvoj rundi te je slavio čistom sudačkom odlukom, a u teškoj kategoriji Derrick Lewis i Blagoj Ivanov odradili su poprilično pasivnu borbu. Lewis je naposljetku slavio odlukom sudaca.

Kevin Lee se vratio u laku kategoriju te pomalo neočekivano svladao Gregora Gillespieja već sredinom prve runde. Lee ga je pogodio nogom u glavu i rekao mu laku noć. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije