Masovna tučnjava migranata u Bihaću

U improviziranom centru za smještaj ilegalnih migranata u Bihaću došlo je do ozbiljnog fizičkog sukoba među migrantima iz različitih zemalja. U višesatnim izgredima napadnuti su i policajci koju su došli intervenirati i provesti očevid, piše Klix.ba

Povod za masovni fizički obračun bio je sukob dvojice migranata iz Irana u ponedjeljak navečer pri čemu je jedan od njih teže ozlijeđen.

Zaštitari su nakon toga pozvali policajce koji su proveli očevid i otišli, no odmah nakon toga dobili su obavijest o još težem izgredu, odnosno kako je došlo do nove masovne tuče tijekom podjele hrane, pri čemu su zaštitari intervenirali kako bi razdvojili sukobljene.

U improvizirani kamp poslana su policijska pojačanja, a tijekom novog očevida policajci su ustanovili kako u kampu organizirana skupina iz Afganistana svakodnevno zlostavlja druge migrante.

U vrijeme provođenja očevida Irance, koji su se na to potužili, kao i na policajce, nasrnuli su drugi migranti koji su počeli bacati kamenje na policajce i zaštitare.

Policajci su bili prisiljeni upotrijebiti vatreno oružje kako bi se zaštitili ispalivši nekoliko hitaca u zrak./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

JONES POSTIGAO PRVIJENAC

Liverpool rutinski svladao Aston Villu

U susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je pobijedio Aston Villu sa 2-0, upisavši 29. pobjedu ove sezone.Premda nije briljirao, engleski prvak je...