TRANSFERI

Mario Mandžukić se pridružuje Rebiću u Milanu!

Mario Mandžukić trebao bi početkom sljedećeg tjedna postati novi igrač Milana.
O ovom transferu priča se već danima, a poznati i dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je danas na Twitteru da je taj posao gotov.

Mandžukić u Milanu, idemo. Liječnički pregled je sutra i hrvatski napadač vraća se u Serie A. Igrač i klub su se dogovorili i ugovor bi trebao biti potpisan nakon liječničkog pregleda, napisao je Romano.

Corriere della Sera objavio je prije dva dana da je Paolo Maldini osobno nazvao Mandžukića koji mu je rekao da se veseli povratku u Italiju. Hrvatski napadač imao je ponude iz tri moskovska kluba, turskog Bešiktaša i Celte, ali ih je sve odbio. Ne dogodi li se nešto nepredviđeno, Mandžukić će postati novi igrač Milana u kojem bi trebao ojačati konkurenciju u napadu velikom Zlatanu Ibrahimoviću.

Milan će biti deveti klub u Mandžukićevoj trofenoj karijeri. U Juventusu je bio od 2015. do 2019. godine, ali ga je Maurizio Sarri otpisao i Mandžukić je otišao u katarski Al-Duhail u kojem se zadržao samo osam mjeseci i odigrao sedam utakmica, piše Index.hr.

Mandžukić je iz Juventusa otišao kao miljenik navijača koji nisu oprostili Sarriju i upravi što su praktički potjerali igrača koji igrao veliku ulogu u Juventusovom ulasku u finale Lige prvaka 2017. godine. Juventusovi navijači Mandžukiću su jednom posvetili i golemu koreografiju na tribini i bit će zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati budući da prelazi u svlačionicu velikog rivala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SJEDNICA SKUPŠTINE HNŽ

Hercegovačko-neretvanska županija dobila Prostorni plan

Skupština Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) usvojila je na svojoj današnjoj sjednici Prostorni plan HNŽ-a. Taj dokument bio je na skupštinskim klupama još 2018. godine, ali je...