MOSTARSKI SREBRNI "KAUBOJ"

Marino Marić posjetom oduševio učenike škole u Cimu, evo što im je rekao

Hrvatski rukometni reprezentativac i igrač MT Melsungena, Marino Marić, posjetio je učenike Osnovne Škole Cim u Mostaru, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Učenici su, oduševljeni posjetom, dočekali viceprvaka Europe u rukometu velikim pljeskom. Marino se družio s učenicima, fotografirao i dijelio im autograme, poptisivao se na tenisice, kačkete, majice…

Uz autograme, učenici su dobili i zajedničku fotografiju s njihovim rukometnim idolom i djelatnicima Osnovne Škole Cim.

“Radite, trudite se, učite, slušajte…” – poručio je Marino Marić svim učenicima škole.

Marinu je, na kraju posjete, ravanatelj Škole Saše Jarmanovića uručio veliku zahvalnicu zato što je našao vremena posjetiti učenike koji su ga gledali pred tv ekranima iščekujući novi gol i novu pobjedu za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju.

-Radosni smo jer smo s djecom dočekali nekoga tko je sve u životu zaslužio mukotrpnim radom, treningom i odricanjem, te se krvavih koljena uspeo na tron na kojemu je danas, na mjesto koje potpuno zaslužuje. Takvi ljudi, kao što je ovaj prijatelj naše Škole, osvjetljavaju mladima ispravan put do uspjeha, nasuprot onome putu tame i lažnoga instant uspjeha, na koji pokazuju kojekakve zvijezde drugorazrednih emisija, starletice, modni gurui…, kazao je ravnatelj Cimske osnovne škole.

Marino je u osnovnu školu u Cimu došao na zamolbu svoga prvoga rukometnoga učitelja, Damira Saltarića.

-Uspješni ljudi prepoznaju važnu ulogu učitelja! Želimo li biti dio uspješnoga društva, uspješne obitelji…?! Naravno, želimo! Zato, između ostaloga, ako do sada nismo, od danas počnimo poštivati svoje učitelje! Marinu i na ovome mjestu još jednom iskreno i od srca zahvaljujemo, ali svakako riječi zahvale upućujemo i ocu našega učenika Bojana, već spomenutome, gospodinu Damiru Saltariću, bez čijega angažmana bi ovakav susret bio teško ostvariv, kazao je ravnatelj Jarmanović./D.Š./HMS/

Najnovije