Mandžukić na odlasku iz Juvea, spominju se dva potencijalna kluba

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je opet je tema u njemačkim medijima. Kicker piše kako bi se Mandžukić mogao vratiti u Bayern München kojeg trenira Niko Kovač. Dolaskom novog trenera u Juventus, Maurizija Sarrija, njegova sudbina je pod upitnikom.

Nakon što je propao njegov odlazak u Manchester United, ponovno je u igri povratak u Njemačku. Uz Bayern, spominje se i Borussia Dortmund. Kovač bi ga volio vidjeti u Bayernu kako bi osnažio potporu u svlačionici i proširio rotaciju, a hrvatski napadač navodno nema ništa protiv biti zamjena Robertu Lewandowskom, piše HRT.

Mandžukić je s Juventusom 4. travnja ove godine produžio ugovor do 2021. Prošle sezone imao je 25 nastupa u Seriji A, a u pet utakmica nosio je kapetansku traku.

Mandžukić je 2010. godine iz Dinama prešao u VfL Wolfsburg za sedam milijuna eura. Dvije godine kasnije, 2012. za 13 milijuna eura prešao je u Bayern gdje je proveo dvije godine. Njegov odnos s tadašnjim trenerom Pepom Guardiolom bio je napet, te je 2014. za 22 milijuna eura prešao u Atlético Madrid. Samo godinu dana kasnije, 2015. Mandžukić je prešao u Juventus za 21 milijun eura./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PARLAMENT FBiH

Odbijen poziv NSRS-a o određivanju “granične linije”, prijedlog hrvatskih zastupnika bošnjački nisu prihvatili

Završena je sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine na kojoj su usvojeni zaključci, kojima je utvrđeno da ovaj dom ne prihvata poziv...