'OVO PRVI PUTA GOVORIM'

MAMIĆ: Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je smanjenje troškova

Zdravko Mamić, savjetnik Dinama, dao je ekskluzivni intervju za Dnevni Avaz u kojem se osvrnuo na zbivanja u redovima Modrih.

Mamić je u prvom intervjuu nakon sedam mjeseci, između ostaloga, komentirao smjenu Nenada Bjelice, pišu Sportske novosti.

Na početku se Mamić zahvalio svim stanovnicima BiH zbog kojih se od dolaska u Međugorje osjećao kao kod kuće, a onda je krenuo komentirati sada već bivšeg trenera Modrih.

“Na Bjeličin odlazak nitko pametan nije niti pomislio, a kamoli ga priželjkivao. Jedini razlog zbog kojeg je Bjelica otišao je taj što je predloženo smanjenje primanja u vrijeme korona krize. On je to odbio, i to u usmenom i pismenom obliku. Ovo prvi put govorim, znači i u usmenom obliku. Ali to je sada završena priča. Idemo dalje. Dinamo ima novog mladog i talentiranog trenera. Ali, ako me pitate da li mi je žao, moj odgovor je da, žao mi je”, rekao je Mamić za Dnevni Avaz.

Bosanski je medij zanimalo pitanje o budućnosti Amera Gojaka, BiH reprezentativca u redovima Dinama.

“Nama nije cilj da prodamo Gojaka. I to se neće dogoditi. Mogu reći da će Dinamo biti jači nego u proteklim sezonama. Dolaze nam novi igrači i Dinamo neće ići u rasprodaju igrača, kako su mnogi priželjkivali”, objasnio je Mamić./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MINISTAR UNUTARNJIH POSLOVA RH

BOŽINOVIĆ: Za nekoliko mjeseci Radončić i ja napravili smo više nego ostali svih ranijih godina

Za nekoliko mjeseci napravili smo više nego ostali svih ranijih godina. Kazao je ovo u razgovoru za „Dnevni avaz“ Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova...