ŠIROKI BRIJEG

Mali divlji praščići došli pred kuću u Knešpolju usred bijela dana i uljepšali dan svojom pojavom

Tek što se nakon višemjesečne karantene zbog pandemije koronavirusa vratio iz Italije u rodni Široki Brijeg, modnog blogera Josipa Grabovca i našeg suradnika dočekalo je nemalo iznenađenje.

Naime, dok je s obitelji pio kavu ispred obiteljske kuće u naselju Knešpolje, niotkud se usred bijela dana u njihovu voćnjaku tik uz kuću pojavilo krdo malih divljih svinja.

– Cijela moja obitelj i ja ostali smo gotovo šokirani kad smo ih ugledali. Nikad dosad ništa slično nije nam se dogodilo – kazao je Josip za Vecernji.ba dodajući kako su nakon susreta s fotoaparatom i kamerom pobjegle u šumu iznad kuće.

A da je krdo malih divljih svinja došlo u naseljeno mjesto, svjedoče i ove Josipove fotografije koji se prvi put u životu s tim životinjama susreo ‘oči u oči’.

FOTO: Josip Grabovac
Foto: Josip Grabovac

Ovaj neobičan susret s neočekivanim ‘gostima’ obitelj Grabovac zasigurno će pamtiti još dugo… A jesu li se možda izgubile ili pobjegle, tek će se saznati…/Večernji list/HMS/

Najnovije

EUROSTAT

Europska industrijska proizvodnja oporavlja se od koronamjera

Europska industrijska proizvodnja ponovo je snažno porasla u lipnju, koji je označio početak oporavka i u Hrvatskoj zahvaljujući ublažavanju mjera suzbijanja pandemije koronavirusa, pokazalo...