MAĐARSKI IZBORNIK: ‘Uplašili smo se Hrvatske’

Hrvatska se nakon četiri i pol godine vratila na Poljud i u sjajnoj atmosferi pobijedila Mađarsku 3:0 u šestom kolu kvalifikacija za Euro.

Mađarski izbornik Marco Rossi nakon utakmice je rekao:

“Od prve minute igrali smo sramotno. Nismo se borili, nismo vršili pritisak i Hrvatska je zasluženo pobijedila večeras. Jednostavno, nismo uopće igrali nogomet već promatrali njih kako to čine. Međutim, borit ćemo se za plasman na Euro dok god postoji šansa za to”, rekao je razočarani Rossi nakon poraza Mađarske od Hrvatske 3:0 na Poljudu.

“Izgubiti ovako od Hrvatske je u redu. To je nogomet, no kad ne ispunite ništa od dogovorenog, kad napravimo onakve pogreške, onda je to nešto drugo. Samo želim znati zašto smo ovako odigrali. Razgovarali smo o tome uoči utakmice, ali smo se uplašili Hrvatske. I nećemo sada plakati, imamo još utakmica pred nama i borit ćemo se do kraja, ali moramo popraviti puno stvari”, rekao je.

Na kraju se dotaknuo atmosfere.

“Atmosfera je bila fantastična. Cijeli stadion je pjevao i dao snagu Hrvatskoj. To je sjajno za nogomet općenito, ali smo mi večeras podbacili i to je to”./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije