Macron Trumpu nije prenio kritiku drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

Američki predsjednik Donald Trump i francuski predsjednik Emmanuel Macron u telefonskom pozivu razgovarali su o Siriji, Iranu i trgovini, navodi se u nizu objava na Twitteru koji je u utorak objavio glasnogovornik Bijele kuće Judd Deere.

– Dvojica lidera ponovo su potvrdili svoju odluku o nastavku koordinacije oko Sirije. Oni su također izrazili zabrinutost zbog koraka Irana ka unapređenju svog nuklearnog programa. Predsjednik Trump izrazio je važnost za osiguravanje jednakih uvjeta za američke tvrtke – napisao je Deere, prenio je Reuters.

Oba čelnika izrazila su očekivanja da će se idućih mjeseci pridružiti svojim kolegama u Londonu na sastanku lidera Sjevernoatlantskog saveza (NATO).

Nije spomenuto da se Macron požalio kako mu je drugi bošnjački član Predsjedništva BiH očitao bukvicu oko BiH i terorizma, piše Pogled.ba./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NA DANAŠNJI DAN

Legendarna pobjeda Vatrenih nad Njemačkom

Na današnji dan na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 1998. godine hrvatska nogometna reprezentacija je u četvrtfinalu pobijedila Njemačku s 3:0. Na stadionu Gerland u...