Lutkarsko kazalište Mostar slavi 67. rođendan

Lutkarsko kazalište Mostar će povodom proslave 67. rođendana u ovom tjednu svojoj publici ponuditi brojne sadržaje kako bi s dragom publikom obilježili svoju obljetnicu.

U utorak 12. studenoga ćemo u jutarnjem terminu u 9:30 gostovati u Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama Sveta Obitelj sa besplatnom predstavom Tvrdoglavko.

U utorak, u poslijepodnevnom terminu od 16 do 17:30 sati u našem kazalištu upriličit ćemo kratku radionicu, druženje uz rođendansku bajku sa našom prijateljicom i književnicom za djecu Milenom Jukić Bandić.

Na ovu radionicu se svi zainteresirani mogu prijaviti preko naše službene Facebook stranice ili na kontakt telefon 036 314 893. Radionica je namijenjena djeci od 6 do 9 godina, a broj mjesta je ograničen na 15. Ulaz na radionicu je besplatan uz pravovremenu prijavu. Radionica će se održati u predvorju kazališta.

U petak 15. studenoga, na datum našega rođendana, ćemo u našem kazalištu ugostiti dvije osnovne škole – Osnovnu školu Crnići i Osnovnu školu Stolac i u dva termina odigrati predstavu Tigrić koja već 20 sezona uveseljava našu vjernu publiku. Dječici će povodom našega rođendana ulaznice biti gratis.

U subotu 16. studenoga povodom rođendana Lutkarskog kazališta Mostar i Noći teatra za građanstvo smo pripremili predstavu Tigrić koju ćemo izvesti u dva termina – 11 i 17 sati. Ulaznice za subotnje predstave Tigrić po cijeni od 3 KM se mogu kupiti u četvrtak i petak 14. i 15. studenog od 10 – 12 sati u našemu uredu i sat prije izvedbi u subotu 16. studenog na blagajni kazališta.

Zahvaljujemo našoj dragoj publici na podršci i 67 godina vjernosti, poručili su iz Lutkarskog kazališta Mostar./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

„KUKAVIČJA JAJA“

Evo kako Bošnjaci sada biraju Hrvatima i suce u BiH

Postaje gotovo normalno da Bošnjaci biraju Hrvatima predstavnike (postavljaju kukavičja jaja), jer su shvatili koji je recept.Osim Željka Komšića, kojeg su Bošnjaci izabrali Hrvatima...