Luka Puljić pobjednik je kvalifikacijskog dijela teniskog turnira Kiseljaku

Luka Puljić pobjednik je kvalifikacijskog dijela teniskog turnira Kiseljaku.

Riječ je o egzibicijskom teniskom turniru, Kiseljak open 2020. By Davis cup team BiH koji organizira Teniski klub Elliptic iz Kiseljaka (Gromiljak), čija je završnica kvalifikacija odigrana u petak. Zbog vremenskih uvjeta, ali i pripreme igrača za novi sistem, igralo se na dva dobivena seta do četiri.

Do finala su došli Puljić, koji je u polufinalu svladao Muminovića, i Milanović koji je svladao Radanovića, također u dva seta. Finale je bilo sjajno, a pripalo je mladom Luki Puljiću, koji je slavio u tri seta.

Ova četiri najbolja igrača iz kvalifikacija od subote igraju glavni ždrijeb, gdje će im protivnici biti i Davis cup reprezentativci BiH, Mirza Bašić, Nerman Fatić, Aldin Šetkić i Tomislav Brkić.

U skupini ‘Sarajevski kiseljak’ igrati će Bašić, Šetkić, Milanović i Puljić, dok su u skupini ‘Boreas’ Fatić, Brkić, Muminović i Radanović.

U subotu je na rasporedu osam susreta, u nedjelju četiri te veliko finale od 18:00 sati./HMS/

Najnovije

ELDAR HASANOV

Uhićen veleposlanik Azerbejdžana u BiH

Veleposlanik Azerbejdžana u Srbiji, Crnoj Gori i BiH Eldar Hasanov uhićen je zbog sumnje da je prisvojio veliku količinu novca i nenamjenski trošio sredstva...