"NE ZNA NI RIJEČI"

Luis Suarez upleten u skandal: Varao je na ispitu iz talijanskog, je li to razlog velikog zaokreta?

Luis Suarez vratio se u školske klupe. Na fakultetu u Perugii morao je položiti ispit iz talijanskog jezika kako bi dobio talijansku putovnicu.

Na taj se potez urugvajski napadač odlučio da bi mogao kao građanin EU-a potpisati za Juventus, koji je već ispunio kvotu igrača izvan Europske unije, prenosi Gol.hr.

Suarez je ispit prošao, ali, kako piše La Repubblica, na neregularan način.

Po njima, Guardia di Finanza i lokalne institucije u Perugii istražile su i otkrile da je Suarez varao na ispitu. Navodno je unaprijed dobio pitanja koja su ga dočekala, a u svemu je sudjelovao i njegov još uvijek aktualni klub Barcelona.

“Ne zna ni riječi talijanskog. Ne konjugira glagole, koristi samo infinitiv. Kad bi ga novinari nešto pitali, bio bi izgubljen”, piše La Repubblica.

U međuvremenu se dogodio zaokret – pojavila se informacija da je Suarez blizu odlaska u Atletico Madrid. Nije potvrđeno da su ta dva slučaja povezana, ali izgleda kao logičan slijed događaja.

Pored toga, Juventus je u napad doveo Alvara Moratu, španjolskog napadača koji je sletio u Torino i uskoro se očekuje njegovo službeno predstavljanje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NA SPOMENDAN KRALJIČINE SMRTI

U Mostaru sjaji lik kraljice Katarine Kosače

Hercegovske kćeri i sinovi danas su obilježili 542. godišnjicu smrti kraljice Katarine Kosače – Kotromanić posjetom njenog rodnog Stjepan-grada u Blagaju i projekcijom na...