VIDEO

“Ludi” komentator iz BiH je apsolutni hit

Ovih dana regionalni hit postao je komentator utakmica GFC Sarajevo, futsal kluba koji se natječe u Premijer ligi BiH.

Tako je utakmica između GFC Sarajevo i FC Salinesa, koja se igrala ovoga vikenda, dobila veću pozornost dobila zbog komentatora, nego zbog onoga što se događalo na terenu.

Riječ je o komentatoru Jasminu Ligati koji je prijenos na Facebook stranici sarajevskog kluba na poseban način dočarao prijenos, piše Jabuka.tv.

A zbog nekoliko njegovih rečenica, mnogi korisnici društvenih mreža se neprestano smiju. Naime, sredinom prvog poluvremena od zbivanja na terenu su mu zanimljivije bile djevojke koje su sjele blizu njegovog komentatorskog mjesta, pa se upitao koga su došle gledati.

Evo i neke djvojke dolaze na ove utakmice, samo ne znam koga bi mogle gledati. Nećko se oženio, Ibro samo što nije, ne znam ima li Jokić djevojku. Hamđa je oženjen, Sipa svakako ne voli devojke, tako bar kaže. Ostali ne znam. Stvarno ne znam koga bi ove tri djevojke što sjede ispred mene mogle gledati. Mene sigurno neće, poručio je komentator i ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

A, već je od samog uključenja bilo jasno da će biti zanimljivo, pošto je u prijenos ušao tek u šestoj minuti.

Imao sam neke privatne obveze pa malo kasnim. Za one koji su se nadali da će gledati utakmicu bez komentatora, evo vam šipak, izgovorio je Jasmin.

U nastavku pogledajte kako je izgledao ovaj dinamičan prijnos futsal utakmice./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NOVI SPOR

Rusija naredila američkim diplomatima da napuste zemlju

Rusko ministarstvo vanjskih poslova naredilo je osoblju američkog veleposlanstva u Moskvi da napuste tu zemlju do 31. siječnja iduće godine, javila je u srijedu...