MLADA HERCEGOVAČKA POP ZVIJEZDA

LUCIJA ŠARČEVIĆ ZA HMS: Cilj mi je završiti fakultet i pjevati na vjenčanjima, ostalo prepuštam Njemu

Lucija Šarčević je mlada glazbenica iz Rame koja je sudjelovala u hrvatskom Supertalentu. Njezina velika ljubav je pjevati i svirati na vjenčanjima ali se iskušala i u natjecateljskom djelu gdje je ostvarila zapažene rezultate iako je ispala na korak do superfinala. Za Hrvatski Medijski Servis govorila je o nastupima u Supertalentu i planovima za budućnost.

Lucija Šarčević: Nisam bila dovoljno sigurna je li i Supertalent ispravan korak za mene. Foto: M.M/HMS/

Razgovarala: Magdalena Meter, Hrvatski Medijski Servis

HMS: Jesi li razočarana što nisi prošla u Superfinale?

ŠARČEVIĆ: Ne! Presretna sam i zahvalna na samom prolasku u finale, čemu se nisam nadala. Superfinalistice su svojim talentima zasluženo stigle do vrha, a ja sam maksimalno uživala u svakom nastupu, što je i najvažnije.

HMS: Imaš li ponuda za pjesmu ili nastup?

ŠARČEVIĆ: Bilo je dosta različitih ponuda. Poslije svakog nastupa sam se fizički i psihički umarala, pa se nisam ni stizala svemu tome posebno posvetiti.

HMS: Kakvi su tvoji dojmovi poslije Supertalenta?

ŠARČEVIĆ: Dojmovi su prekrasni. Cjelokupna sezona snimanja Supertalenta odrađena je na profesionalan i pedantan način. Na svako snimanje išla sam puna radosti i iščekivanja. Posebno mi se svidio pristup cijele produkcije i radnika sa seta. To će definitivno ostati jedno predivno razdoblje mog života.

HMS: Tko je tvoja najveća podrška?

ŠARČEVIĆ: Najveći oslonac i najveća podrška su moji roditelji! Bez njih, sigurno ne bi ostvarila onako dobar rezultat u Supertalentu. Uvijek su tu za mene i svojim ohrabrujućim riječima čine čuda.

HMS: Možemo li te očekivati u još nekom natjecanju?

ŠARČEVIĆ: Teško. Nisam bila dovoljno sigurna je li i Supertalent ispravan korak za mene, a kamo li da se prijavim na još jedno natjecanje. Kao što sam i rekla, ne žalim zbog Supertalenta jer je to predivno iskustvo, a o nekom novom, sličnom javnom eksponiranju, trenutno ne razmišljam.

HMS: Koji su tvoji planovi za budućnost?

ŠARČEVIĆ: Planovi su slični kao i kod nekog drugog ambicioznog srednjoškolca. Trenutno je cilj uspješno završiti srednju školu, upisati fakultet, pjevati i svirati na vjenčanjima te kroz život djelovati na jednostavan i nenametljiv način. Ostatak prepuštamo Njemu./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije