Lovački savez Herceg Bosne slavi 25. rođendan

U subotu, 14. listopada, u Mostaru, bit će upriličeno svečano obilježavanje 25. obljetnice Lovačkog saveza Herceg Bosne.

Program počinje svetom misom u katedrali Marije Majke Crkve u 10 sati, nakon čega slijedi svečani mimohod od katedrale do Trga hrvatskih velikana, gdje će u 11.30 biti položeni vijenci i upaljene svijeće na spomeniku poginulim hrvatskim braniteljima.

U 12 sati u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače počet će svečana akademija, a program će završiti prigodnim domjenkom u 14 sati.

Na proslavi obljetnice Lovačkog saveza Herceg Bosne očekuje se dolazak velikog broja lovaca iz BiH i susjednih zemalja, kao i predstavnika političkih dužnosnika s razine općina, gradova i županija u Federaciji BiH, te najviših dužnosnika hrvatskog naroda u tijelima vlasti Bosne i Hercegovine i Federacije Bosne i Hercegovine, najavili su organizatori./Fena/HMS/

Najnovije

MOSTAR

Politički gaf novog mostarskog gradonačelnika – sa Željkom Komšićem na otvaranju vjetroelektrane “Podveležje 1″

Zbilja je bilo politički neukusno gledati današnje slike s otvaranje vjetroelektrane Podveležje 1. Jedan pozitivan događaj kao što je otvaranje infrastrukturnog energetskog projekta u zemlji...