LJUBUŠKI: Povodom proglašenja Grada u subotu futsal turnir 3×3

Povodom proglašenja Grada Ljubuškog, ovaj vikend je na rasporedu malonogometni turnir 3×3, koji će se održati na novoizgrađenom igralištu iza Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom.

Futsal “3×3” ili “3v3” smatra se najbrže rastućim oblikom nogometa u svijetu. Najveća popularnost mu je u SAD-u, gdje se godišnje održi na tisuće ovakvih turnira. Najveća kompanija sportske opreme na svijetu “Nike” popularizirala je ovaj način nogometa organizirajući razne turneje pod nazivom “Joga Bonito”.

Turnir će početi u subotu 20. srpnja sa početkom u 17 sati kada kreću prve utakmice pretkola. Turnir završava u nedjelju u kasnim večernjim satima.

Turnir se igra na “male” golove 3×3, s mogućnošću dvije zamjene. Igra se knock-out sustav ispadanja, a trajanje utakmice je 2×10 minuta.

Nagrade za turnir su:
mjesto (500 KM + pehar i medalje),
mjesto (300 KM + pehar i medalje),
mjesto (100 KM + pehar i medalje),
mjesto (pehar)

Također, pojedinačnu nagradu dobiva najbolji igrač i najbolji strijelac turnira.

Organizatori se zahvaljuju sponzorima turnira koji su uvelike olakšali organiziranje ovog sportskog događaja: Grad Ljubuški, J. P. Parkovi, Central Osiguranje, MRM Ljubuški, Džajić Commerce, Karliko, Ivanić M. B., Caffe & Tratoria Toscana, Laser d.o.o., Ožujsko pivo, Alba, Diskont Planinić, Svadbeni salon Ohio, Pekara Mag Grab, Šport lov i ribolov Paponja, Croatia Osiguranje, Euroherc osiguranje, Caffe club History, Caffe bar Caramel./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Trump najavio sporazum sa talibanima

Američki predsjednik Donald Trump rekao je danas da će potpisat mirovni sporazum s talibanima ako tjedan prođe bez nasilja u Afganistanu."Želim vidjeti da ovaj...