Hrvatski Medijski Servis

LJUBUŠKI: Povodom Bajrama Crveni Križ pomaže socijalno ugrožene obitelji

Crveni križ u Ljubuškom svake godine povodom kršćanskog blagdana Božića i Uskrsa pomaže socijalno ugrožene obitelji te im tako makar malo uljepša njihove blagdanske dane i omogući im da bar na kratko zaborave na svakodnevne probleme i poteškoće.

Ove godine, Crveni križ Zapadnohercegovačke županije u suradnji s Crvenim križem Ljubuški je odlučio povodom Kurban-bajrama, u blagdanskom ozračju darivanja i pomaganja podijeliti pakete za korisnike socijalne pomoći islamske vjeroispovijesti s područja Ljubuškog, piše Hercegovački info portal Hip.ba.

U prostorijama Medžlisa Ljubuški glavni imam Medžlisa Ljubuški Šemso ef.Germić primio je Viktora Grbavca, predsjednika Crvenog Križa Ljubuški te Crvenog križa ZZH koji mu je uručio vrijednu donaciju. Nakon toga održan je sastanak na kojem je naviše bilo riječi o predstojećim zajedničkim projektima i dogovorena suradnju i pomoć koju će im ubuduće pružati Crveni križ. Tako je nakon dobre suradnje s Mjesnim zajednicama i Župnim uredima uspostavljena suradnja i pomoć s Islamskom zajednicom u Ljubuškom.

Grbavac je također iskoristio priliku imamu Germiću te svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti u ime Crvenog križa ŽZH i svoje osobno ime uputiti najiskrenije čestitke u povodu Kurban bajrama. Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Ovo je samo jedna od planiranih aktivnosti koje su usmjerene za pomoć najugroženijim i na ovaj način iz Crvenog križa Ljubuški te Crvenog križ ŽZH šalju jasnu poruku da osobe koje se nalaze u stanju socijalne potrebe nisu zaboravljene te da će im pomagati i dalje, a sve u cilju ublažavanja teškog stanja u kojem se nalaze./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte