Ljubuški postaje središtem kreativne industrije

Koračamo polako ususret 2. Festivalu kreativaca „Živi i stvara u Ljubuškom“, festivalu koji na jednom mjestu okuplja sve one zbog kojih Ljubuški postaje središtem kreativne industrije, njih imate priliku sada i osobno upoznati na jednom mjestu, u jednoj večeri.

Oni su odavno pomakli granice svoga grada, predstavljajući ga tako u najboljem svjetlu, živeći i stvarajući, zbog njih Ljubuški postaje središtem svijeta.

Svatko od njih na svoj način izgradio je poseban identitet, posebnu vezu sa svojom publikom obogaćujući tako i zajednicu iz koje su proistekli.

Sve ono po čemu je Ljubuški prepoznatljiv kada je riječ o kreativi, umijeću, proizvodu, brendu, moći ćete vidjeti na 2. Festivalu kreativaca „ Živi i stvara u Ljubuškom „ koji se u sklopu Ljubuškog ljeta 2019. održava u četvrtak 8. kolovoza s početkom u 20 sati u hotelu Bigeste.

A oni su: Beemara Božana Matić, Foto klub Fokus Ljubuški, HELENAS.BIH, JB Studio Photo & Cinema, Klub kulture “Libuša”, LOLA.tees, PEEK A BLOOM, Tamara Herceg.

Festival spoja umjetnosti i kreativnosti događaj je na kojem dođete vidjeti, ali i biti viđeni.

Stoga dobro nam došli!

Pokrovitelj događanja je Grad Ljubuški./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAKON PHILIPPEOVE OSTAVKE

Macron imenovao Jeana Castexa novim francuskim premijerom

Francuski predsjednik Emmanuel Macron imenovao je u petak Jeana Castexa, visokog dužnosnika zaduženog za strategiju izlaska zemlje iz karantene, novim premijerom u najavljenom preustroju...