LIVNO: Predstavljeni kandidati HRS-a za HBŽ

Mladost koju danas predstavljamo ima osobni integritet, ima volju i ima potrebna znanja da se uhvati u koštac s većinom problema koje srećemo na dnevnom redu. Mi na listi imamo osobe koje mogu dati neizmjeran doprinos na svim društvenim razinama, a u ovom trenutku ponajviše u obrazovanju, pravosuđu, poljoprivredi, turizmu i zdravstvu. Rečeno je to na predstavljanju kandidata HRS-a za HBŽ.

Ivan Bebek, nositelj liste za Parlament Federacije BiH predstavio je opće smjernice gospodarskih reformi za koje će zalagati HRS:

“Prije svega, radi se o smjernicama za poticanje razvoja poljoprivrede i turizma HBŽ-a, i to u vidu fiskalnih rasterećenja, regulativnih mjera zaštite domaće proizvodnje, ulaganja u proizvodnju finalnih proizvoda, itd.” rekao je Ivan Bebek.

Miroslav Ćurić, pojasnio je zašto se angažirao za ove izbore i zašto HRS: “Godinama gledam kako najbolji učenici završavaju radeći na uplatnim mjestima po kladionicama ili u iseljeništvu, a kako oni najlošiji završavaju na rukovodećim mjestima, samo zato što su članovi stranke ili rodbina. To mora stati! zato podržavam ovu obrazovanu mladost.”

Na kraju tribine, predstavljeni su svi kandidati HRS-a za HBŽ.

Kandidati za Parlament Federacije:

Treća na listi HRS-a je Nada Zrno. Mlada Livanjka završava studij geologije u Zagrebu s ambicijom da se čim prije vrati u rodni kraj. Druga na listi HRS-a za federalni parlament – Martina Ćurić. Mlad i vrlo perspektivan student geografije, inače uspješni farmer i poljoprivrednik, nositelj je liste za federalni parlament – Ivan Bebek.

Kandidati za Skupštinu HBŽ:

Počasno mjesto sa stvarnom i simboličkom vrijednošću na listi HRS-a za skupštinu HBŽ-a pripalo je hrvatskom ratnom veteranu, heroju Domovinskog rata – Ivici Topiću.

Četrnaesti na listi za skupštinu HBŽ-a je umirovljenik Ante Lozušić. Ona je mlada studentica politologije i trinaesta na listi HRS-a za skupštinu HBŽ-a – Ivana Krstanović.

Dvanaesti na listi HRS-a za skupštinu HBŽ-a je Srećko Križan.

Tu su još i Katarina Zrno, Slaven Šteko, Slaven Šteko, Katarina Ćubela, Ilija Sliško, Ivan Jurić, Ružica Vujeva i drugi./HMS/

Najnovije