L’Equipe otkrio trenutak nakon kojeg se raspao odnos Neymara i PSG-a

Kad je prije točno dvije godine za rekordnih 222 milijuna eura pobjegao iz Barcelone na Park prinčeva, Neymar je vjerojatno bio najsretniji nogometaš na svijetu. Postao je najskuplji igrač svih vremena, napokon se riješio sjene Lea Messija, a u Parizu su mu obećavali da će oko njega sagraditi momčad dostojnu naslova Lige prvaka.

Dvije godine kasnije Brazilac očajnički moli za povratak na Camp Nou. Odnosi s prvakom Francuske toliko su narušeni da su obje strane svjesne da je suradnja nemoguća. Neymar želi natrag na Camp Nou, PSG ga više ne želi u svlačionici, ali problem je visina odštete.

I dok dva kluba pregovaraju, ugledni L’Equipe je otkrio točan dan kad je započeo sukob između Neymara i njegovih sadašnjih poslodavaca.

Po pisanju L’Equipea, sukob dvije strane počeo je 23. siječnja, kad se Brazilac teško ozlijedio. Neymar i njegov otac inzistirali su da liječnik brazilske reprezentacije brine o njegovu zdravlju, dok su s druge strane uzaludni bili pokušaji Parižana da uvjere Neymarove da bi taj posao trebali obavljati klupski liječnici.

Na kraju je brazilski liječnik Rodrigo Lasmar izvršio i lakši operativni zahvat, a pokazalo se da su baš tada počeli svi problemi.

Naime, šaraf koji je postavljen u petu kako bi ojačao metatarzalnu kost bio je previše kratak pa je uslijedila nova intervencija, a taj operativni zahvat udaljio je Neymara s terena do kraja sezone. Čelni ljudi PSG-a su pobjesnili, napali su Neymara da mu je jedini cilj bio biti spreman za nastup na Copi, a da ga za klub nije nimalo bilo briga. Da su brazilski liječnici loše obavili posao, pokazala je još jedna ozljeda Neymara zbog koje je Brazilac propustio i nastup na Copi, na kojoj je slavio Brazil.

Prošlog tjedna Neymar je, prema izvještajima izvora bliskih Barceloni, održao trosatni sastanak s klupskom upravom nakon što mu je odrezana žestoka kazna od 375 tisuća eura. Ljutit nakon sastanaka, Neymar je odbio doći na trening koji je upravo započinjao./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BUSOVAČA

Stanovnici naselja Kaonik dobili moderni pješački most

Za vrijeme velikih poplava na području općine Busovača višegodišnji stari most na Kaoniku je srušen. Lokalno stanovništvo pogotovo djeca koristila su ga kako bi...