KRAJ ZA BOBANA?

L’EQUIPE: Leipzigov čudotvorac dogovorio sve s Milanom

Francuski L’Equipe vjeruje da je Ralf Rangnick potpisao predugovor s Milanom te da će preuzeti Rossonere od iduće sezone.

Rangnick se već dugo vremena povezuje s posrnulim talijanskim gigantom, dok su njemački mediji o njegovom preuzimanju Milana pisali prije nekoliko mjeseci.

Talijanski Calciomercato također je objavio priču u kojoj ističe da bi Rangnick imao potpunu kontrolu u klubu sa San Sira, a to znači da bi izravno sudjelovao u kupovini, prodaji, skautiranju i treniranju nogometaša.

Kraj za Bobana i Maldinija, ali i Piolija

Rangnick bi objedinio te četiri uloge što bi onda značilo i kraj za Paola Maldinija i Zvonimira Bobana u Milanu. Također, navodi se da trenutačni trener Stefano Pioli neće voditi Rossonere iduće sezone. L’Equipe piše da je Rangnick već potpisao predugovor s Milanovim vlasnicima, američkim fondom Elliott, prenosi Index.

Francuzi vjeruju da taj predugovor sadrži i penale prema kojima njemačkom stručnjaku moraju isplatiti određenu svotu novca ako se odluče povući iz pregovora.

Ako ga odbije, Milan Rangnicku mora platiti odštetu

Nijemac je na glasu kao jedinstven stručnjak teškog karaktera jer zahtijeva da ga se u klubu pita za baš sve. Upravo je on autor moćnog RB Leipziga koji je u zadnjih deset godina prošao put od najnižih njemačkih rangova do momčadi koja će ove sezone igrati u osmini finala Lige prvaka.

Leipzig se trenutačno bori s Bayernom za titulu njemačkog prvaka, a Rangnick je zaslužan za otkriće i razvoj kvalitetnih mladih igrača kakvih u Leipzigu ima napretek.

Prošle sezone Rangnick je vodio Leipzig, a trenutačno je u ulozi direktora sporta i razvoja u klubu.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije