PRODUCENTICA RTCG

LEJLA KAŠIĆ O RAMBU AMADEUSU: Dodirivao me po intimnom djelu tijela uz skeptične komentare

Lejla Kašić, producentica emisije “Dnevnica” na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog glazbenika Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje.

“U medijima i na društvenim mrežama ne želim se baviti detaljima i svoditi jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na razinu tabloida. Institucije koje trebaju znati – znaju tok događaja i trenutak u kojem je eksalirao. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog”, rekla je producentica za Novu.rs i dodala:

“Smatram da je Pušić opravdano sankcioniran iz UNICEF-a, te da će moj nesretni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne šuti. Samo brzom reakcijom na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na razini silovanja ili femicida.”

Podsjetimo, Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentica emisije “Dnevnica” Lejla Kašić za seksulano unemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reagira. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili priopćenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni glazbenik biti suspendiran. Rambo Amades se ovim povodom nije oglašavao./HMS/

Najnovije

HAAG

Stanišić i Simatović osuđeni na po 15 godina zatvora za zločine u BiH i Hrvatskoj

Bivšim čelnicima Službe državne sigurnosti Srbije Jovici Stanišiću i Frenkiju Simatoviću žalbeno vijeće Rezidualnog mehanizma za međunarodne kaznene sudove (MICT) u Haagu povećalo je...