NAJAVIO CRNU GORU

Legendarni Alilović se vratio u reprezentaciju nakon četiri godine: “Moja obaveza je obući ovaj sveti dres”

Hrvatska rukometna reprezentacija prvu utakmicu drugog kruga Europskog rukometnog prvenstva igra sutra protiv Crne Gore u Budimpešti s početkom u 15:30, a uslijed problema s koronavirusom reprezentaciji se priključio Mirko Alilović.

Nakon četiri godine Alilović se vratio u rukometnu reprezentaciju. Kako kaže, njegova je odgovornost obući ovaj sveti dres.

“Ja sam tu nakon četiri godine. Mislim da je u kratkom roku teško nešto izmisliti, ali rekao sam izborniku da ću doći, pomoći koliko mogu. Mislim da je to moja odgovornost, moja obaveza još jednom obući ovaj sveti dres”, rekao je pa dodao:

“Siguran sam da bi pobjedom protiv Crne Gore ekipa još rasla, naše samopouzdanje, ali i ambicije.”

Alilović kaže da ne treba podcijeniti Crnu Goru, koja ima niz kvalitetnih individualaca, ali i oni se trebaju pribojavati, piše Gol.hr.

“Njihovi igrači igraju u jako dobrim, pa čak i sjajnim klubovima u Europi. To je skup jako dobrih individualaca. Puni su samopouzdanja nakon što su pobijedili Sloveniju. Naravno, oni vide svoju šansu. Trebamo biti oprezni, moramo ih dobro analizirati, ali ja vjerujem, naravno mi sve respektiramo, da bi se oni nas trebali pribojavati na neki način”, zaključio je Alilović./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije