Legenda Liverpoola: Salah je najsebičniji igrač kojeg sam ikad vidio

Graeme Souness, legenda Liverpoola koja je s klubom s Anfielda slavila pet naslova engleskih prvaka i tri u Europskom kupu, Mohameda Salaha nazvao je najsebičnijim igračem kojeg je vidio u životu. Otkako je Salah stigao u Liverpool u transferu iz Rome 2017. godine, odigrao je 346 utakmica za klub, postigao 210, asistirao za 88 golova i s klubom osvojio sve što se moglo. Souness smatra i da će Salah uskoro napustiti Anfield.

Souness je o Salahu govorio nakon incidenta koji je egipatski napadač napravio u utakmici protiv West Hama, kad se posvađao s trenerom Jürgenom Kloppom uz rub igrališta. Engleski mediji bavili su se tom situacijom danima nakon utakmice, a uspjeli su doći i do profesionalnog čitača s usana, piše Index.

Sukob s Kloppom

On je otkrio da je Klopp zamjerio Salahu što se presporo spremao za ulazak u igru, nakon čega je počela rasprava. “Ne mogu ništa napraviti u vezi s tim”, promrmljao je Salah, a Kloppov odgovor se nije vidio. Salah se toliko uznemirio da je počeo vikati da će dobiti crveni karton kad uđe:

“Hoću, dobit ću crveni karton. Nakon sedam godina, nakon sedam godina igranja, nakon sedam godina igranja”, vikao je egipatski ofenzivac. Nakon toga ga je smirio suigrač Darwin Nunez. Nakon utakmice Salah je prošao kroz miks-zonu te se odbio zaustaviti i dati dužu izjavu, izvijestio je The Athletic. Pred novinarima se kratko zaustavio i samo rekao: “Ako danas progovorim, bit će vatre.”

Souness: On ima jako visoko mišljenje o sebi

Souness sve ovako komentira:

“Mislim da će Mohamed Salah napustiti Liverpool. Bio je sjajan, a ode li u Saudijsku Arabiju, postat će najveća zvijezda ondje. Ima jako visoko mišljenje o sebi i bio je ljut što nije započeo utakmicu protiv West Hama. On je najsebičniji igrač kojeg sam ikad vidio. Nikad nije sretan kad mora na klupu.”/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img